23 Ekim 2013 Çarşamba

YENİ MODA SPOR AYAKKABILAR



Yeni moda yüksek tabanlı veya içten tabanlı sporlar. Hem rahatlıktan taviz vermeyenler için rahatlık hemde topuklu olsun bozum da kısa zaten uzasın diyenler için ideal bir stil olan yeni moda ayakkabılar hem rahat hem şık hemde farklı tarzları ile dikkat çekiyor. Özellikle japon stili olarak yayılan son zamanlarda japon style modasının yeni gözdelerinden bu tarz ayakkabılar çok gözde.










5 Ekim 2013 Cumartesi

AŞK TESADÜFLERİ SEVER Mİ?





Aşk cidden tesadüfleri sever mi yoksa mesele tesadüfleri değerlendirmekte mi? Bazen bir tesadüf bekliyorum sanki masallardan çıkmışcasına sonra diyorum onlar sadece masallar da olur. Sonra bir olay duyuyorum masallardan fırlamışcasına diyorum bana neden olmasın. Olmaz mı? olabilir diyorum kendime. Aşk neleri seviyor veya insan nasıl aşık oluyor işte bunu anlamıyorum ama son zamanlarda aşk tesadüfleri sever diyorum. Eğer böyle tesaadüfleriniz varsa ve paylaşırsanız memnun olurum ve inancım artar.

1 Ekim 2013 Salı

2013 NİŞANLIK VE GELİNLİK MODELLERİ


Gelinlikte moda denildiğinde bana göre her zam tül ve güpür vazgeçilmezdir. Yüzyıllardır gelinliklerde bu kumaşları gölüyoruz bu senede tabi kide bu kumaşlar birinci sırada. Bana göre de her daim güpür gelinliğin olmazsa olmazıdır. 












Nişanlık modellerinde prenses etekler bu sene çok moda herkez barbie bebekler gibi olacak bu sene. Bencede nişanda kibarık ve güzel modeller seçmek lazım yoksa yakın akrabaların giydiği abiyeler yanında sönük kalmak gibi bir risk var. Nişanlanacak kişi hemen ayırt edilebilmeli. Birde pembe çok yakışıyor tam bir prenses gibi oluyor insan ama bu sene farklı renklerde mevcut ki siyahlar bile var renkli kuşaklar ile farklılığı sevenler için.