10 Nisan 2014 Perşembe

MUFFİN KAPLARI


Cup Cake ( mini kek ) yapımının önemli bir parçası ve bu görsel şöleni tamamlayan muffin kabları farklı boyutlarda, şekillerde bulunan bu kaplar ile cidden harikalar yaratabilirsiniz. Bu küçük ayrıntı ile yaptıklarınıza siz bile inanamayacaksınız.

Bu minik kalpler ile sevdiklerinize güzel sunumlar ve güzel sürprizler yapabilirsiniz. Kalbinizi sunmanın eğlenceli bir yolu bu kalıplardan geçiyor belkide :-)))



Küçücük kek kalıpları hep büyük boyutlarda olun ve keserek servis ettiğimiz kek kalıbı şeklini tek kişilik bir sunumla hayal edince cidden insan heyecanlanıyor.




veee klasik her yerde rahatlıkla bulabileceğiniz ve sunumu çok güzel minik kekciklerimizi kişiye özel dış kağıdı ile sunabileceğimiz kalıbımız. Bu kalıbı kullanırken isterseniz içlerine satılan küçük kağıt kalıplardan koyarsınız ve bununla hem sunum hemde yeme bakımında elinize alıp rahatlıkla yiyebilme kolaylığını sizlere sunuyor. Ama elinizde yok bu kağıtlardan hiç sorun değil kalıpları yağladıktan sonra kekleriniz rahatlıkla kalıptan çıkar ve aynı güzellik ile sunabilirsiniz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder