30 Eylül 2013 Pazartesi

YENİ MODAMIZ PİLELİ ETEKLER


Bu sene sonbaharda yeni modamız eskilerden günümüze yeniden moda olan pileli etekler. Pileli etekler görüntü olarak çok hoş ama kullanım olarak zor kombinlenen ayriyeten herkese yakışmayan ve rüzgarda bizi hazin sonuçlara uğratabilecek bir etek tarzı. Ama şıklığı ve zarafeti yadsınamaz bence. Bende bu senenin modası pileli eteklerimizi nasıl giyebileceğimiz konusunda fikir edinelim diye kombinler seçtim. Tabi ki pileli etekler sadece kumaştan, tülden değil kadife ve derilerden de çok moda bu sene birçok moda farklılık bizimle. Kadifeler, deriler , pileler yeni modalarımız arasında. 







PAZARTESİ SENDROMUNDA GİYİNMEDE DİKKAT EDİLECEKLER

Bugünün ağırlığını yani şu meşhur sendromunu atmak için hem şık, hem renkli kıyafetler ile günümüze bir nebzede olsun neşe katabiliz. Yadsınamaz bir biçimde renklerin insanlar üzerinde psikolojik bir etkisi mevcuttur. Bunun farkında olursak daha güzel bir pazartesi geçirebiliriz. Hatta meşhur pazartesi sendromunu yenmek için güzel bir bitki çayı hoş bir kahvaltı ile sağlıklı ve zinde başlayalım güne. Renkli kıyafetler ile kendimizi motive eder haftanın ilk iş gününü güzel bir vakit gibi geçiliriz. 








28 Eylül 2013 Cumartesi

PAZAR KOMBİNLERİ

Hafta sonu rahatlığı hem şık hem rahat kombinler hafta sonu rahat edebileceğimiz hemde fikir alabileceğimiz bir kaç kombin sizlerle paylaşmak istedim. 











27 Eylül 2013 Cuma

YAĞMURLU BİR GÜN KOMBİNLERİ

Bugün İstanbul'da yağmur var ve yağmurlu bir günde seçtiğim bir kaç kombini paylaşayım dedim. Rahat ve şık kıyafetler ve onu uygun şemsiyeler veya lastik botlar ile yağmurdan korunabiliriz. Hem şık hemde korunaklı bir kaç kombini paylaşmak istedim. İstanbul da yağmur ayrı bir güzeldir. Toprak kokar sokaklar....





2013 ASALETİN SİMGESİ KADİFE MODASI

Bu sene sonbaharda, kışta asaletin simgesi kadifeler çok moda hatta önceden genelde sadece elbiselerde kullanılan parlak kadifeler ceketlerimiz de, eteklerimizde hatta eşortmanlar da bile çok moda. Çok şık, asil ve gösterişli ama bir o kadar da taşınması zor bu kumaşlar doğru kullanıldığında çok güzel bir görüntü oluşturuyor. Formlu bir vücutta ve güzel parçalarda ile kombinlerde harika sonuçlar yaratıyor. Bu kış dolabımıza kadife parçalarda almamış gerekecek sanırım.... 

















GÜNÜN KIYAFET KOMBİNİ



Bugün haftanın son iş günü ve genelde her iş yerinde kıyafette of günüdür. Herkes rahat giyinebilir bende size hem rahat hemde şık birkaç kombin seçtim bugün için. Sonbahar gelirken hırkalar ve trençkotlar ile yapılan birkaç kombin. 












26 Eylül 2013 Perşembe

BUGÜNÜN KOMBİNİ

Bugün için seçtiğim kombin havalar hem sıcak hem soğukken gündüz kısa kollu durup akşam deri montumuz ile kendimizi soğuktan koruya biliriz. Hem şık hemde rahat bir tarz yaratmak isteyenler için sokak stili çok hoş bir kombin. 


2013 SONBAHARDA LEOPAR MODASI RAPORU

Bu sene yine leopar deseni çok moda hatta biraz daha fazla diyebiliriz. Tişörtler- hırkalar derken artık ayakkabılarda, çantalarda, elbiselerde ve montlarda leopar deseni her yerde her şeyde. Ayrıca siyah ile kombinler de çok çık çok ta güzel duruyor. Bununla ilgili birkaç model kombin sizinle paylaşmak istedim.
Ayrıca leopar şapkalarda çok şık duruyor. Kesinlikle bir tane almak lazım. Bu sene mutlaka bir parça leopar kıyafeti dolabınızın da bulundurmanız lazım.














TURUNCUNUN BÜYÜSÜ...


Bu senenin yeni modası turuncu tonu ve ben bu tonu siyahla kullanmayı çok seviyorum. Başka renklerle de çok hoş kombinler var ama siyahla sonbaharda gelmişken ayrı bir güzel duruyor. Altın rengi de eklenince çok havalı oluyor aslında. 



bunlarda siyah ile kombin yapılmış turuncu elbise ve pantolon örnekleri cidden çok hoş görünüyor. 
Yakın zamanda hepimizin gardolabını turuncu renk trikolar, pantolonlar ve elbiseler süsleyecek sanırım. Zaten rengarenk ojeler hayatımızda vazgeçilmezler artık.