25 Eylül 2013 Çarşamba

MARKALARIN YENİ KOLEKSİYONLARI SON BAHAR KIŞ MODASI

Öncelik ile yaz biterken, sonbahara girmeden önce bütün markaların yeni sezon ürünleri raflarını süslemişler iken bende sizler için yeni sezonda birbirinden şık ürünleri araştırdım hangi markada ne gibi ürünler var onlardan bir kolaj yaptım. 


H & M Türkiye de son 3 yıldır isim yapan tarz sahibi orta fiyatları ile her bütçeye uygun bir mağaza ve bu sezonda da özellikle triko etekleri çok dikkatimi çekti. Salaş trikoları ve hırkaları ve fiyatları da gayet güzel. Son bahara uygun güzel modeller seçtim sizler için. 












FROVER NEW Bu markada son yıllarda dikkatimi çeken Avustralya dan yayılmış çok hoş tarzı ama biraz tuzlu fiyatı ile özel ve farklı giyinmek isteyenler için ideal çünkü bir ürünler seri halinde satılmıyor ve neredeyse her hafta yeni ürünler geliyor. Bunlar Sonbahar sezonunun yeni parçaları özellikle renkli ceketi ve şifon elbise çok dikkatimi çekti.  









KOTON Yıllardır Türkiye de belli bir yere sahip son zamanlar aşırı indirimleri ile orta kesime de hitap eden ama güzel ürünleri bulunan sevdiğim bir markadır. Mutlaka her sezon bir kaç parça alırım ve dolabımda bolca koton ürünü mevcuttur. Özellikle birinci kombindeki kareli pantolonu ve kombini ve yakası altın detaylı ceketi çok beğendim. Sokak stili yaptıkları kombinlerde çok güzel duruyor.  









BATİK Genç, dinamik ve belli bir yere sahip sürekli yenilenen güzel modelleri ile gençleri kendisine çekebilen bir marka. Fiyatları da orta kıvamda olan bu markanın sonbahar ürünleri çok hoş kullanışlı ve dikkat çekici. Özellikle renkli ve simli trikoları, hırkaları ve birbirinden güzel gömlekleri ile sonbahar da da çok güzel ürünler sunuyor bize. Birde kot elbisesine bayıldım. 




















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder