27 Ağustos 2013 Salı

CİLT İÇİN PÜF NOKTALARI

SİVİLCELER İÇİN 


Sivilceler için kendimin şahsen denedim ve büyük faydasını gördüm. Öncelik ile eczaneden 100 mg saf alkol - 6-7 tane aspirin alıyoruz. Sonra aspirinleri sahanda iyice dövüyoruz toz haline getiriyoruz saf alkolün içine katıyoruz ve iyice karıştırıp 7 gün dolapta bekletiyoruz. Yedi gün sonra kullanabiliyoruz ama bütün yüzümüze değil sivilcelerin üzerine pamuk yardımı ile sürüyoruz ve güneşe çıkacağımız zaman kesinlikle sürmüyoruz o yüzden ben genelde akşamları sürdüm sivilceler kuruyor ve sonrasında sıkıntılarınız gidiyor. Birde sivilceler kuruduktan sonra dolapta saklamaya devam edip belli dönemlerde çıkar ise kullanabilirsiniz. Hızlı ve faydalı bir yöntemdir. Ayriyeten sivilceleriniz için diş macununu sivilcelerinizi üstüne sürebilirsiniz içinde flor olduğundan faydalı bir yöntemdir. 

ZİNDE BİR CİLT İÇİN


Öncelik ile dereotunu bir suda kaynatıyoruz ve kaynattığımız suyu ile birlikte isterseniz ufak ufak buzluklara da koyarak buzluğa koyup kaynata biliriz veya buz dolabı poşetlerine koyabiliriz. Oluşan buz kültleri ile yüzümüze ve boyun bölgemize kompres yapabiliriz. Bu sayede zinde ve sağlıklı bir yüz görünümümüz olur.

CİLDİNİZ İÇİN PÜF NOKTALAR ÖNEMLİ NOTLAR 

Cildiniz için asıl bilmeniz gereken cildiniz sizin aynanızdır ve sizin yedikleriniz, içtikleriniz hepsi cildinizi etkilemektedir. Eğer günlük düzenli cilt temizliğinizi yapar, bol su içer ve kafein ve nikotini fazla tüketmezseniz cildinizde zinde ve sağlıklı bir görüntüye sahip olur. Ayriyeten en önemli noktada kesinlikle makyajınızı temizlemeden yatmayın cildiniz geceleri nefes alır sizin gibi cildinizde bütün günün yorgunluğunu geceleri atar.

SELÜLİT İÇİN FARKLI YÖNTEMLER 

Selülitlerin izden kurtulmak istiyorsanız her banyoda kuru türk kahvesi ile selülitli bölgeye masajla pling yaparsanız faydasını mutlaka göreceksiniz. Bu uygulamayı kullandığınız vücut bezinize dökerek veya fırça ile yapabilirsiniz. Etkili bir biçimde masaj ile yaparsanız etkisini görebilirsiniz ve mutlaka her banyoda haftada 3 defa falan yapmalısınız.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder