24 Temmuz 2013 Çarşamba

İŞ İMKANLARI FARKLI İŞLER

 Son zamanlarda iş imkanları da teknolojiye ayak uydurdu fast food tarzı atıştırmalık standlar alışveriş merkezleri ve yaz aylarının gelmesi ile birlikte yürüyüş alanlarında sahillerde sürekli standlar da birşeyler satılıyor. Öncelik ile yazın vazgeçilmezi dondurma, mısır ( haşlama,közleme ve bardakta ), pamuk şekerler , elma şekerler vs. bildiğimiz tarzda standlar değil yeni iş imkanları yeni ekmek tekneleri farklı fikirler ...


1. PATATES ÇUBUKLARI 
Geçen günlerde sahilde gezerken dikkatimi çekti ve gördüğüm manzarada sadece benim değil birçok insanında dikkatini çekmiş durumda önünde neredeyse kuyruk var eğer iyi bir yer seçerseniz hem ucuza hemde karlı bir işin patronu olursunuz. Bedeli 6 bin TL. By Patato'nun bayiliğini aldığınızda bambu çubukta patates satma işine girebiliyorsunuz. Satış yapacağınız özel araçtan bambu çubuklara kadar herşey dahildir. Kar marjı yüzde 300 olarak belirtilirken, gelirden pay ve reklam katılımı alınmıyor.












2) Chips Funny 

2.000 TL'ye bile  1.999 TL’ye bile iş! yatırımcılara iki ayrı tipte standla bayilik veriyor. Firmanı n en ucuz bayiliği KDV hariç 1.999 TL! İkinci tipteki standın bayilik bedeli ise 2 bin 999 TL.










3) Makara 
Bir dizi ile ünlü olan ama güzel görünümü ve farklı fikri ile dikkat çeken iyi bir iş imkanı. 







4 ) MEYVE VE ŞEKERLEME STANDLARI  

Görsel bir şölen olan görüntüsü ve tadı ile ağazınızda tatlı bir mutluluk verecek şekerlemeler ve sağlık deposu meyveler dikkatimizi çekmekte. 





Tabi ki de bunlar son zamanlarda dikkatimizi çeken yeni oluşumlar bundan öncesinde hali hazırda süren ve hala daha büyük ilgi gören birçok iş imkanı mevcuttur. Bu tarz yeni bir fikir görür isem sizlerle paylaşacağım bu aralar acayip dikkatimi çekmekte bu tarz iş imkanları ve standlar... 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder